" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





GWS}
Tuesday, June 3 | 7:26 PM | 0Comment

Assalamualaikum


lookin' for u lookin' for u Im not mamarazi or a stalker but Im your lover ecehhh hahaha (intro lagu)
Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu how wau you babes and guys? Kaifa haluka? ekeke
(ok bengang jap dgn kelembapan wifi bekerja hari ni....zzzz)
so plan today nk keluar pergi scm well routine bila jejak sana we all akan menuju di tingkat paling atas(kot) iaitu tempat bowling. Well thats our fav game. Wihiiiiiiii
(sebelum tu) ok aku try google nama aku. So aku scroll bawah then jumpa ni:

Ada apa pada Ku Nur Syahirah?
K: Komited
U: Untung
N: Naif
U: Ulung
R: Ramah
S: Suci
Y: Yakin
A: Amanah
H: Harum
I: Ikhlas
R: Realistik
A: Alim
H: Harum

Hahahahaha macam kelakar je tetiba pula aku saja je google nama sendiri nk tgk kalau kalau boleh kalahkan gossip/gambar artis ke idok....(zzzzzzzz) Har har har har :p
(ok aku rasa dah lari taju sangat dah ni)

Okay actually post nak ckp dekat seseorang yg aku sayang, yang aku rindu sangat....

(pls jangan gelak. Ni muka candid)

Y KNOW AI MISS HER KABUT, GELABAH, GILE2 AND AI MISS HER SO MUCH :(
Babe, Im here missing u so much. Pls cepat baik, lawan sakit jangan manjakan sakit tu sgt ok?
Aku tahu and kiteorang semua tahu kau kuat. KUAT kan.
Eeeeee rindu sangat nk peluk ko. Rindu ko main lemak aku. Hahahaha baik cepat eh kita belajar sesama!
GET WELL SOON MY DEAR NUR ASYILA BT MD SAID!
*muah dahi*

Lots of love