" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





GWS}
Tuesday, June 3 | 7:26 PM | 0Comment

Assalamualaikum


lookin' for u lookin' for u Im not mamarazi or a stalker but Im your lover ecehhh hahaha (intro lagu)
Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu how wau you babes and guys? Kaifa haluka? ekeke
(ok bengang jap dgn kelembapan wifi bekerja hari ni....zzzz)
so plan today nk keluar pergi scm well routine bila jejak sana we all akan menuju di tingkat paling atas(kot) iaitu tempat bowling. Well thats our fav game. Wihiiiiiiii
(sebelum tu) ok aku try google nama aku. So aku scroll bawah then jumpa ni:

Ada apa pada Ku Nur Syahirah?
K: Komited
U: Untung
N: Naif
U: Ulung
R: Ramah
S: Suci
Y: Yakin
A: Amanah
H: Harum
I: Ikhlas
R: Realistik
A: Alim
H: Harum

Hahahahaha macam kelakar je tetiba pula aku saja je google nama sendiri nk tgk kalau kalau boleh kalahkan gossip/gambar artis ke idok....(zzzzzzzz) Har har har har :p
(ok aku rasa dah lari taju sangat dah ni)

Okay actually post nak ckp dekat seseorang yg aku sayang, yang aku rindu sangat....

(pls jangan gelak. Ni muka candid)

Y KNOW AI MISS HER KABUT, GELABAH, GILE2 AND AI MISS HER SO MUCH :(
Babe, Im here missing u so much. Pls cepat baik, lawan sakit jangan manjakan sakit tu sgt ok?
Aku tahu and kiteorang semua tahu kau kuat. KUAT kan.
Eeeeee rindu sangat nk peluk ko. Rindu ko main lemak aku. Hahahaha baik cepat eh kita belajar sesama!
GET WELL SOON MY DEAR NUR ASYILA BT MD SAID!
*muah dahi*

Lots of love

Next Week}
Tuesday, March 4 | 3:25 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu babes!!! Long time no update frm me.
Hehehehe, miss me already haa? I know lah never ahaks ahaks 

Takmo 'motivasi' bebanyak ah kang hangpa pening. Emm pejam celik pejam celik....
next week dah mula pk1. Ko nak tahu, aku tga rasa asal masa cepat sgt eh? Dah bulan 3....
3,4,5,6,7,8,9,10 then SPM!!!! Allah! f4's subjects tak cover lagi.
Haih, malas memanjang je bila dh makin tua ni....aku ingat ringan sikit punggung tu nak ke hulur ke hilir lah dia. Last SAMA JE PERANGAI TAK UBAH. Hahahaha
Nak wat camnE dH itU aKuW hmmmMMmmm.....

Doakan saya okay teman teman. 
LOVE YALL XOXO

11114}
Saturday, January 11 | 7:18 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Hai everyone, hari ni terasa penat gila hua hua hua banyak homework noks!! Entah sempat entah siap. Tau ah accout kena submit this monday. Oh nice wei aku baru soalan no 1 sampai pp. Em entah apa lah aku ni asik blank je dapat questions. Hahahahahaha lul

Tuition class was awesome gila!

Sbb en, ada je dak dak yg banyak mulut pe ah. Mmg masuk air tadi subs English dgn Maths. Huhuhhuhuhu nasib cikgu semua sporting ok uolzz!! Best giler ok sbb students ada tak lebih 7 orang. Gila best! Sbb taklah bising sangat senang cikgu nk fokuskan dkt kita je. Hihihi

Sebenarnya en en en en aku tengah tunggu je bila akak tudung tu nak reply my whatsapp! HARAP SANGAT TAK SOLD OUT!!! Bcse the tudung sangat attracted me! LIKE SERIOUSLY! PLEASE PLEASE DO HAVE MORE & MORE!!! 

Thats all my luahan hati dan perasaan. sobs sobs
Hehehe
till we meet again readers xoxo

2014}
Monday, January 6 | 7:07 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Yeheeeeeeeeee, Alhamdulillah kita dah masuk 2014. So ai tak terlambat ah nak update en en. Hahahaha
So yeah, 17-to-be on this May baby! Huhuhuhu
Ish ish umur makin meningkat, tapi orangnya sama je rendah. Ekekekek

I have to focus on my study. Kena kurangkan main dlm kelas. Lagi pun dah pindah kelas.....
Berdua bahagia sejiwa ah dengan my tayar noreen. tsk tsk... 
Em tapi okay gak, sbb ai nyampah dgn dak cina yg memekak dlm kelas tahun lepas. Serik mak noks!! Hahahaha tapi kelas sekarang tenang sikit ah jiwa nak belajor tapi satu je yg ganggu.....
Ye! Mengantuk..... Ya Allah.... terpaksa tahan mata sampai habis masa wei. Takleh letak kepala atas meja walau sesaat pun, automatic mata terpejam hahahaha aigo

Em, so ai calon SPM 2014. Allahu, sungguh terharu pgg status tu. Ketaq lutut ceq ~.~
Skrg dh kena kurangkan bersosial. Kurangkan lah, bukan takleh main langsung uih sggup ke aku? :p
So, sampai sini. Oh ye. Thanks to owner yg buat blogskin ni. Too adorable! Love it so much.
But only the song, tak tahu nak tukar camne... Hihihi 

Till we meet again readers!
XOXO