" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





2014}
Monday, January 6 | 7:07 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Yeheeeeeeeeee, Alhamdulillah kita dah masuk 2014. So ai tak terlambat ah nak update en en. Hahahaha
So yeah, 17-to-be on this May baby! Huhuhuhu
Ish ish umur makin meningkat, tapi orangnya sama je rendah. Ekekekek

I have to focus on my study. Kena kurangkan main dlm kelas. Lagi pun dah pindah kelas.....
Berdua bahagia sejiwa ah dengan my tayar noreen. tsk tsk... 
Em tapi okay gak, sbb ai nyampah dgn dak cina yg memekak dlm kelas tahun lepas. Serik mak noks!! Hahahaha tapi kelas sekarang tenang sikit ah jiwa nak belajor tapi satu je yg ganggu.....
Ye! Mengantuk..... Ya Allah.... terpaksa tahan mata sampai habis masa wei. Takleh letak kepala atas meja walau sesaat pun, automatic mata terpejam hahahaha aigo

Em, so ai calon SPM 2014. Allahu, sungguh terharu pgg status tu. Ketaq lutut ceq ~.~
Skrg dh kena kurangkan bersosial. Kurangkan lah, bukan takleh main langsung uih sggup ke aku? :p
So, sampai sini. Oh ye. Thanks to owner yg buat blogskin ni. Too adorable! Love it so much.
But only the song, tak tahu nak tukar camne... Hihihi 

Till we meet again readers!
XOXO