" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





11114}
Saturday, January 11 | 7:18 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Hai everyone, hari ni terasa penat gila hua hua hua banyak homework noks!! Entah sempat entah siap. Tau ah accout kena submit this monday. Oh nice wei aku baru soalan no 1 sampai pp. Em entah apa lah aku ni asik blank je dapat questions. Hahahahahaha lul

Tuition class was awesome gila!

Sbb en, ada je dak dak yg banyak mulut pe ah. Mmg masuk air tadi subs English dgn Maths. Huhuhhuhuhu nasib cikgu semua sporting ok uolzz!! Best giler ok sbb students ada tak lebih 7 orang. Gila best! Sbb taklah bising sangat senang cikgu nk fokuskan dkt kita je. Hihihi

Sebenarnya en en en en aku tengah tunggu je bila akak tudung tu nak reply my whatsapp! HARAP SANGAT TAK SOLD OUT!!! Bcse the tudung sangat attracted me! LIKE SERIOUSLY! PLEASE PLEASE DO HAVE MORE & MORE!!! 

Thats all my luahan hati dan perasaan. sobs sobs
Hehehe
till we meet again readers xoxo