" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





c o u n t d o w n}
Thursday, July 18 | 1:11 AM | 0Comment

Assalamualaikum


(((Aku tak tahu cane nak tukar gambar dekat tepi entry ni. Cam nak liquid je. Like seriously...haih)))

Tmr will be our last form4s papers for monthly test 2 (lah). Hahaha I wanna scream and shout and let it all out. Scream. &. Shout. &. Let. It. All. Out. Okay past is past. Mmg paper maths and ea tough sikit tadi. Burbur sya pun tak sempat nk fahamkan and all terus main tembak sana sini je yang mampu.... How sad wei. Redha je lah...

So, lepas habis exam sya and others ada latihan untuk aktiviti padang kemerdekaan start sabtu ni and seterusnya... Em kena korban ah tak masuk kelas one month. Huhuhu InsyaAllah, kita bahagikan sebaiknya lah nanti cane en. Sya eksited sebenarnya hehe dapat sijil kebangsaan siapa taknakkkk??!! Nasib baik awal lah kita en. Alhamdulillah rezeki :))

Haaaaammm sampai sini jelah kita ye. Nnt ada masa sya post and post lagi. Al-maklum dh lama beno tak update before this en, tu yang post dua entry ni. Hehehehe takecare lovely!

Lots of loves, Sya xoxo