" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





:')}
Tuesday, July 30 | 7:35 AM | 0Comment

Assalamualaikum

Anyoooooooooooooooo!! :p

Nak share perasaan sya hari ni. I feel so lovely today. You know why, Diyanah made my day just now.... Sweet sangat dia wei, Ya Allah. Hanya Allah je tahu apa yang sya rasa. Hehehe 

Hari ni training sekolah2 klang boleh balik awal sbb tak terlibat dlm the last formation en, so around almost 12 o'clock kiteorang naik bas then arrived dalam 1220 lah camtu terus plan nak naik kelas. Mula2 tak nak, then naiklah juga sbb ada banyak masa lagi en hihi (((peace)))

So, we decided naik kelas senyap2 without any sounds tau. Bila Raja ketuk pintu terus hai&salam dkt cikgu math, dorang dalam kelas cm terkejut ah gakk, rindu katakooo! :p Then, nampak Iffah terus peluk (((Tahan air mata))) Pastu nampak Diyanah terus lari kat aku lepas peluk aina, Ya Allah, seriously mcm setahun tak jumpa bising sikit ah cikgu terganggu sikit then kiteorang duduk dgr lah cikgu ajar instead of tak faham apa pun huahuahua hahahaha

Then, habis waktu math, terus berpelukan balik dgn diyanah tetiba dia menangis.......Ah seriously, terharu sangat :'))))))(((((( Then dia cakap dia mimpi kiteorang dua kali. Lagi tahap kerinduan dan keterharuan aku melonjak naik! Wahaha apa punya ayat deyy! Wei tu memang dah kemaruk kerinduan dah tu. Hehehehehehehehe Sayang sangat katttt diyanahhh!!! Nnt kita jumpa lagi kalau kiteorang balik awal. InsyaALLAH :)) 

"Bukan senang dapat kawan yang rindukan kita sampai terbawa dalam mimpi dan bila bertemu, berlinangan air mata yang tidak dijemput :))" Till we meet again loves!

Love, Sya x