" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Last day.....}
Tuesday, June 25 | 9:04 PM | 0Comment

Assalamualaikum


Love me love me say that you love me ((Intro Bieber)) Lama tak dongar cik bieber kita nyanyi thats why I miss uknow :p

Em before that, Tahniah untuk Syura yang menang Masterchef Selebriti musim ke-2. Hehehe okay back to the topic. Em as you know right, cikgu2 pratikal dah balik ke tempat asal mereka, dimana? Di sana lah ~ Haahaha lol di uitm lah mana lagi lah lah. Uuu hehe Rindu? Em rindu kot. kuikui

Haaaaaaa ada gambar sabtu lepas sempena sambutan Hari Koperasi & Hari Kemuncak Koko. EHEM I niaga. Gila ribut taufan gerai kita orang. Hahahaha Let's go.......


With the girls and sir Nor Muhammad. Haaaaa ni lah cikgu practical sc sya. Kekeke jangan mareee :p

Mula2 eksited nak niaga tu takyah cerita ah memang eksited sebenarnya. Bila dh buka gerai, our strategi dah lari sebab tak susun makanan sepenuhnya dulu baru start. Haaaa tapi Alhamdulillah, habis juga makanan yg kiteorang jual. Jangan memain bohhh, penangan anak dara. Hehehehehe

So sampai sini jelah entry kali ni. We'll see on next post. So takecare loves xo