" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





-}
Wednesday, June 19 | 3:33 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Eh ah eh ah eh ah eh ah ((Intro lagu dangdut)) Alhamdulillah..... I'm still breathing till now. Syukur Allah SWT :) First of all, sya nak cakap yang sya berbelah bahagi nak pi ke tak sekolah esok. Dengan esok ada report card day. Nk discuss pasal sabtu ni lagi. Nak buat powerpoint lagi. Allah.

PRESSURE!

Oh ya my another pressureeeee is sya, noreen, aina, diyanah and iffah duduk berjauhan dalam kelas. Sorang selatan, tenggara, barat daya, yang sya ni barat dgn aina. Haaaaa sedik noks. Dulu kiteorang depan belakang je weh. Kejamnya raja aku ni x.x

Harap sangat esok tak yah pi sekolah.................. malas dan tak da mood rasanya............... entahlah mungkin sir nor dh last kot kat sekolah sya. Yelah practical je en sir. Ecehhh Lol 

Harap berjumpa lagi ye sir nor muhammad yang macho lagi kelakar lagi baik lagi itu sahaja. Hehehehe Harap cikgu dapat blog wa ni. UUU.UUU muhehehehe 

Oh ya, class iols ada student baru. Lawa. Sporting. Baik. Pandai. Em She's Lin. And she's from Kota Damansara. Macam pernah nampak sebenarnya tapi entah tak kot. Tapi haih Hanya Allah Yang Maha Mengetahui. Ada cerita panas!!!!!


Asal class account je mengantuk, tadi Noreen bukan main nakal nak mam pergi baling pemadam yang dia potong kecil2 kat sya. Hahaha elok cikgu yang bercakap kat depan tadi mengantuk terus mata sya segar bugar dengan game cik non tu. Hahahaha dh duduk depan boleh pi bantai main. Hahahaha 
Tak cukup dengan pemadam en dia baling kertas besar ibu jari. Dia geram bukan main lagi dia g tibai guna buku. Nampak tak nakalnya cik non sorang tu?? Hahaha Asam jawa betul! Dari pagi sampai balik kena buli dengan si cik non tu je lah. Hahaha


Camnilah sya, bila dh ada story dah ad blog depan mata. Berjela lah karangannya. Laju je otak berfikir. Alhamdulillah. Hehehe okaylah sampai sini sahaja dulu. Till we meet again in next post. InsyaAllah. Aamiin :)))
Takecare loves!