" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Back.........}
Thursday, June 13 | 5:13 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Anneyoeng haseyo......... Ohmaiiii since when sya pandai ckp korea ni. Hahahahaha Ya Allah, Dah lamo ambo dak hupedate blog kesayangan busuk busuk fuh fuh ni. Baby, you've to know that, I seriously miss you oh mother father gentleman ~ 

Ohya, I'm back..tsk tsk sedih dah lama tak blogging. Rindu sangatttt emmmmmm yum kitt :p Okay, my result ada subject yang meningkat ada yang menurun. Em okay sekarang mengharapkan BM,BI,AG punya result. Emm risau ni cikgu saja je bagi dup dap dup dap jantung kitaorang. Haih Sabar jo lah. Okay stop pasal midyear examination.

Okay, so how's you guys? Hopefully, you guys were always in a good healthy. InsyaAllah :) Em petang tadi, dalam keadaan kuak lentang, sya dibuai minta yang em pelik sangat. SANGAT! \\\Ha tu lah ko sya, siapa suruh tidur lepas asar. Haaaaa tu la ko!/// Em, bukan pe kalau dh baca novel sambil landing ha korang pun tahu apa jadi en? Hahahaha Mimpi anak lelaki Aaron aziz, mimpi mandi sungai mcm dlm bilik, mimpi pocong penuh dalam bilik aku ni (kawkaw punya mimpi). Bila tengah mimpi yang best, yg si dia pula kacau line sya. (Sabar) Hahahaha Haih mainan mimpi. Hehehe

Okay......kita bersambung di post japg......\\\kalau sempat/// Hehehe Okay takecare loves! xoxo