" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Tournament Bowling}
Tuesday, April 16 | 11:20 PM | 0Comment

Assalamualaikum

*model*

First, Alhamdulillah for everthing yesterday. Beregu Sya & Noreen top 10. Alhamdulillah, and Single, iols 31. Worst!! v.v 

I had so much fun with MGS Bowlers. Happy sangat sebab inilah kali pertama sya masuk tournament mssd. Brr kesian katekoo! Hahahah tahu tak abah cakap apa "sukan yang tak menyihatkan, duduk dalam aircond and blablabla" Hahahah and sya pun blablabla. Sihat la bah, tangan, perut and kaki dh kempis ni.. LOL 

So, taknak cakap apa dah, tengok gambar jelah. Sikit je tak banyak. Hehe Leggo!

MGS Bowlers yaw! *gambar pecah t.t*

Yeah sexy us. Haha lol 

Neli, Syila, Noreen, Farah & Me. See, ikut urutan ni :p

Sebelum ke Setia  City Mall. Pusingkan kepala anda sebanyak 360 darjah. Kuikui

Haahahaha ni pula selepas. Sebelum atas, ni selepas. Hehe With Syila <3

Gambar hok atas belaka semua ni sebelum start game. Fyi, we all kena main 5 games non stop. Hahah gila tak penat. First game okay, second slow sikit, third enjoy, fourth focus focus, fifth KEEP FOCUS! Hahah Sebelum main tu, apa lagi pergi shopping dulu! Hahaha I told ya, akak and abang dkt Typo shop mmg peramah. Senyum je, banyak tanya. Haha comeeel okay dorang ;)

Okay ni pulak gambar tung tang tung tang lepas game. Hahahahahahahahahaha 

Hahha tengok muka syila dgn noreen. Aduh ni dah penat kuasa 99999991000

Lepas dah tahu resultnya semua pergi jalan lagi cari makanan...... Aduhai hala tuju kedai yang sya nk pi semuanya jauh-jauh. Hahah yg kelakarnya ketaq lututtt kiteorang pusing. Hahahaha kelakar muka masing2 serious kelakar xpp

Dan inilah gambar akhir... setelah dapat makanan dan barang.......

 Hahaha amik ko terus berkelah dkt car park. Hahahah takada kerusi nak duduk takkan nak berdiri kan? Dgn pinggang semua nak tercabut, kaki nak tercabut dengan laparnya lagi. Hahahaha, Haa kan bijaksana otak kami. Kamu hade? Inilah #projekgila kami. Hahahaha

Ha, okaylah sampai sini je al kisahnya. Ada cerita lagi sya post okay. Bowling dah jadi sebahagian hobi sya and nxt yr InsyaAllah nak wakil lagi, Hehehe Thank you readers! Have a nice day ahead. Love xoxo