" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Novels}
Monday, April 8 | 6:24 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Its all about novels, me, friends and novels back. Hahahaha 

Haaa normally, girls mmg suka baca novels. Termasuk mak-mak kita. Okay. TAPI..... Tak semua girls suka baca novels. Sbb apa? Sbb tak minat dan ini budaya yg malas nak membaca. Hahaha ops *gurau sayang* Hehehe

I do love novels, Yes since I was in my mama's tummy.... :p Hehe well. Oh Sya minat novels since diperkenalkan oleh kakak and my friends. Mula-mula novels yang tak berapa tebal yang tak sampai 100 pages. So bila dah matured sikit lol matured katako.... haa baru taste yang tebal-tebal punya. Sampai 500 pages in 2/3 days. Hahaha see novels addicted. Heheh

But actually, kalau baca sekejap sangat memang tak best. Sbb apa? Sbb takada feel. Hahaha Baca novels kena ada reaction faces, feel, hahaha haaaaa barulah seghonok katakoo ~ Heheh Kalau sedih menangis lah, kalau sweet tersengih-sengih macam kerang busuk lah, kalau kelakar ketawalah and kalau mengantuk aaatidurlah. Ahahah okay not f u n n y! :p

Okay, Ini dah kritikal. My add maths ada yang siap and ada yang tak siap sbb susah dan malas. Hahahaha Buku pun dh tunggang-langgang. Jalan kerja panjang suruh tinggal satu page je. Mmg tak ada mood ah cite dia en. So, I'm so sorry teacher. Seriously, mmg betulpun ckp cikgu... Bulan 1/2 je rajin buku hantar. Dah masuk bulan 3 dan seterusnya.... entah sampai hujung tahun pun tak bertanda bukunya. Ye. Memang betul statement ni. Haih. 

So, bersabarlah wahai cikgu, hati dan segele-segelenye..... Lol Okay I have to go now ~ Nak sambung baca novel. Hahahah best cite dia. Hahaha Amalkan budaya membaca! :P Okay. See you readers! Take a good care of yourself my beloved readers! xo

<<<<<<<<<<Assalamualaikum>>>>>>>>>>