" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





UB1 was......}
Friday, March 15 | 9:48 PM | 0Comment

Assalamualaikum


Hi uolzz oh mai mak rindu yknow. Hahahaha okay lain. Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *rasa mcm rindu ni nak panjang lagi and publish* Okay *kenyit mata* Leggo

Hmm I cant tell bt my result. Beberapa je subject sya dpt "Just Okay!" Yg lain tunggu sya pro dulu lah baru boleh "More better thn bfore" Hehe before that........... I LOVE YESTERDAY'S EPISODE OF RUNNING MAN!!!!! Sebab ada..... LEE DONG WOOK!!!!! Awwww sepanjang tu sya sengih-sengih. Kena cover sbb abah pun join tengok sekali. Terkekek-kekek gelak! Hahaha

Okay itu running man, yg That winter the wind blows tu haaaaaaaaa kau lagilah senyummmmmmmmmmmm je tengok Ji In Sung! Hero dia. awhhh seriously why leh so sweet??!! I ken even breath yknow! LULZ........ wkwkwkwk Takpalah dorang bukan tahupun aku wujud kan? Hahaha So I minat je okay. Dont misunderstand. Heeheh Bieber? Oh tu dh boleh tolak tepi ah. Hahahahaha k

Hamboi aku tajuk ub1 cite kpop! Hahahah Okay bck to the topic. Oh ye so yelah baru first time tgk paper f4..... My marks just okay. I admit mmg ada yg failed tapi tak banyak, sikit je fail. Hehehe Takpa midterm ada so yeah hard work and FIGHTING for midterm! Hehehe

So, sampai sini jelah. Den nak kono hafal Oral. Oral den nxt week. Wish me the best. Hehe Kamsahamnida? Hm betul ke? Hahahaha okay wtv :b

Takecare readers!
As Salam xoxo