" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





New class New classmates.....}
Friday, January 4 | 5:56 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Okay sebelum kita start.... Alhamdulillah untuk segalanya Ya Allah :')) Okay Leggo ~

Saya kena percaya dan tak percaya yang saya dalam kelas account perdagangan. Bcs sebelum ni saya nak sangat masuk science tulen. Tapi bukan rezeki saya :)) I knew the subjects are difficult to understand and take a time to understand them. So, Saya kuatkan diri untuk mencuba. Saya tak nak cakap senang ke susah. Yang penting saya belajar belajar dan focus on the subjects. 

Ok. My class is 4 Intelek which is the special one in MGS. Muahahaha Sbb pe? Okay sbb kelas kiteorangszzz  besar luas berbanding dgn the other classrooms. Hihihi Jealous tak ko?? Hahahaha haaaa katakoo! Okay so, I nak bagitahu uolss la ni, yang cikgu nak pasang kipas lagi 4 drpda 4. Hahahahaha sbb apa? Sbb kiteorng tingkap sebelah je sebelah lagi dinding mcm jail tu. Haah sadis.

Okay. My new classmates. Okay They are so beautiful girls. Happy girls. And Bising girls. Okay no doubt! Hahahaha Dan yang tak sangkanya from form1 till now, Angelina sama kelas dgn saya okay uolls. I pun terkezut bila nama dia naik for 4I. Dan saya tak keseorangan. Saya ada Raja. Hehehe Haida, Meyy, Lidiya, Natasha, Mummy wawa, Azira and Syila kembar kelas lain lain lagi. Okay Tapi rehat masih sesama. We can be apart. We always be together in school! :'))

Dan terakhir saya cuma nak kongsi kisah sedih/gembira saya............ emm





SAYA KETUA DISIPLIN UNTUK KELAS 4I *take a bow* Wow! Hahahahahaha LOLS uolss

Okaylah cukup untuk hari ni dan malam ni maybe saat ni. Lulz Saya eksited ni tunggu Maharaja Lawak Mega and Running Man!! Yeay me. Happy Me. Friday is always be my day! Hehehe hastag Team Jozan Jambu Shiro!!! Yeay!! Lol Okay bye

Assalamualaikum xoxo