" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Suatu hari di kampung}
Thursday, November 22 | 3:21 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Kalau nak update entry je mesti cerita lama baru nak update. Hahaha cedih betul. Tu lah takada masa nak update. Hm okay 

Seminggu syaa duduk kampung and mmg happy sangat because ada paksu kan lagi-lagi ada zhariff and semua lah! Syukur pada Allah kerana saya ada keluarga yang best yang comel yang harmoni. Alhamdulillah... So taknak cakap banyaklah. Let's see some pictures... 















I don't care what people want to say bad or good about me I am who I am. You just shut up if you don't know me. You get it? Okay garang tak aku haaaaaaaaaaaaaaakau! Hahahaha

Sebenarnya kalau boleh nak sangat duduk lama-lama kat kampung tapi mama dgn abah ambil cuti one week je. So takpalah kan banyak lagi masa boleh pergi. Yes I knew, korang tahu 'Ronaldo' kan kan? Hahahaha Tunggu dia kahwin nnt saya post gambar dkt blog okay. InsyaAllah :) Hahaha

Okaylah, It's time for me and my family to iftar. So selamat berbuka puasa bg sesiapa yg berbuka puasa hari ni. Okay salam ~