" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Road Tour AFF Suzuki}
Sunday, November 18 | 9:30 AM | 0Comment

Assalamualaikum


O Allah...... I miss you guys so much okay. Swear...... but I miss my 'Ronaldo' so much more. HAHAHA okay stop it. 

Okay jealous tak hang pa? Jealous tak. Tahu dah jealous. Ahaks...... Tak sangka boleh tengok Safee, Apex, Safiq, Mat Yo and Datuk K. Rajagobal in real life lol. Kalau tak sebelum ni kat Tv, newspaper je kan.... hehe Syukur pada Allah :))

Tapi Sya and family duduk kat belakang-belakang sbb lambat sangat pun nak keluar rumah kan u.u Paling penting dorang mmg handsome gilaaaaaa!!! hmmm termasuk coachnya sekalinya juga....jug.....ju....j.... *cedih* hehe

Harimau Malaya, I know you can do more better from the match before. It's okay..... That were only a friendly match, don't worry. I'm as your biggest fans of Harimau Malaya always supporting tak kira sama ada naik turun. ALWAYS! Do the best.....for the kempen AFF Suzuki 2012. Good Luck x

Uihhh penuh dengan semangat saya bagi ucapan kisah pulak hakuuuuuuuu! Hehehe Actually, I got many cerita to post but masa jealous pulak memalam ni suruh saya tidur...... Hehehe Okaylah. See you next post my dearest readers! Salam and Good Night. Hashtag PrayForGaza!