" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





4.11.2012}
Wednesday, November 7 | 7:52 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Alalalala rindunya blog comel lagi meletops ni ha kau perasan. Hahaha Haih sebab adik saya la ni dia take time dua hari conquer blog! Fuh tunggu je lah kan nak buat cane hehehe Hm sebelum tu ada tiga benda nak kecek ni...
  • Masterchef Malaysia: Alhamdulillah kumpulan merah menang!!
  • Malaysia vs Thailand: Eventho 0-2 kan, it's okay. It was just a friendly match :) Do your best soon, Harimau Malaya!!
  • Adam & Hawa: Ya Allah, Kenapalah sweet bebeno episod malam ni....sampai terkekek-kekek saya, mama, kakak ketawa, sengih sorang-sorang. Comel gila wa cakap lu Aaro Aziz u_u
Heheh tiga benda yang molek hari ni ye n_n Okay kembali pada tajuk asal. Okay now dah 7/11 kan, mmg lambat saya update for 4/11. Hm The day was very lovely.... Because of... We celebrated our cousin's birthday in tokwan's house yeah.


Hehe comelkan cake haa kau buat sendiri puji sendiri hahaha Lol First time saya buat yg 'not bad' kata orang.... maybe for the design and the cheese cream were good. Yg cake......Tak tahulah bila rasa lapisan cake colour purple dengan pink kan, dia rasa a little bit bitter.... Takpa asal ia diselamatkan oleh m&m dan cheese cream. The best ever cream dia. Hahahaha 

Here the pictures with birthday girl.......

*birthday girl di tengah*

Haaaaa tak edit apa-apa cuma touch up dkt mata lol saja nak bagi garang...... *yeke?* haha Saya dgn dia mmg sangat rapat. Gelak kalau boleh satu dunia nak dengar. Kalau gaduh pun taklah teruk cuma diam lebih baik dr berkata ewahhh ~ hahaha So yeah n_n

Girl, May Allah bless you and your family. Stay cute and gorgeous. Remember me, if we're no longer together maybe disebabkan pengajian, kerja or else n_n Hm, last but not least...... I LOVE YOU my girl xx Bye, Good night world..... Salam xx