" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





19.11.2012}
Tuesday, November 20 | 12:44 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Uuuuuu dapnyaaaaa..... hehe ni lah kek red velvet birthday abah saya. Ni cuma gambar google. Hihi Saya  buat kek untuk ayah saya sendiri okay. Buat sendiri kan bagus tiada keraguan lagi. Eh hahaha

Smlm sambut birthday abah dekat rumah je. Tapi makan-makan dekat pizza hut jj. Oh boleh pula tersalah order. Satu set pizza tu dh ada air tapi pergi order air lain pula. At last, tggal separuh je air dlm jug. Hahahaha boleh pecah perut rasanya kalau habiskan semua.

Gilo gilo...... ada bebudak lelaki yang baru masuk kerja tu alohai molek sungguh.... hahahaha okay :p Lepas habis makan semua tu jenjalan sekejap then mama nampak chatime "Tak nak belichatime ke?" Me "Mama ni kan saja je, org kenyang sibuk suruh beli, bila dah starving gila ada hal taknak beli pula" Mama gelak... Ok

Then singgah pula popular, Just bought this from there......


Siapa tak suka kan kalau dapat dua buku ni? Hehhehe lagi lagi UAI ~ Banyak benda yg kita tak tahu selama ni, terjawab juga akhirnya ~ Alhamdullilah. 

Anyway, HAPPY BIRTHDAY ABAH. MAY ALLAH BLESS YOU. WE LOVE YOU SO MUCH. YOU'RE OUR HERO. YOU'RE THE BEST ABAH EVER. Love you! xx