" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Wednes day}
Tuesday, October 16 | 5:39 PM | 0Comment

Assalamualaikum


Selamat pagi semua!!!! Haaaaaa awal kan saya bangun. Well me :p Heehe Hari ni rabu, saya tak tahu lah sama ada sekolah saya bagi cuti atau saya ambil cuti sendiri?! o.o *scroll timeline twitter* Ohhhh okay! Ada MGS-ian dkt TL! Hehehe

Today I'm fasting for 1 Zulhijjah I guess..... with My mum, dad and sister. Huish susah gila nak bangun sahur tadi. Hahaha tidur pukul 1 lebih bangun pukul 5.20. Mana taknya susah. hehe Ugh dahsyat lauk sahur, ayam black pepper hehe dap dap........

Macam taknak pergi sekolah esok tapi wajib pergi sebab nak tahu nak masuk aliran apa. Hm, rasa macam tak sedia nak masuk form 4. Macam takut pun ada sebab mybe form 4 susah sikit dari form 3 :S And mesti rindu cikgu-cikgu form 3 :(( Sedih nok!

Patutnya hari ni nak keluar dengan Meyy, tapi en saya nak kene kemas rumah, lepastu saya puasa. Minta maaf Meyy :'*** Takpa nanti kita cari hari lain tau :D Okaylah readers, sampai sini je post pagi ni. Kalau ada cerita lagi saya postttttttt! Hehe Okay bye x