" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





The last day of school.}
Wednesday, October 31 | 5:18 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Sebenarnya tak tamat lagi sekolah tapi kitaorang dikecualikan sekolah untuk SPM. hehe Eleh biarlah nak habis sekolah dulu sekali gus terus cuti cuma nak tunggu result je................ Hm result.......... 

Tadi ada ceramah pasal 'pengurusan jenazah' hmm Best sangat. Alhamdulillah dapat juga ilmu kan tentang bab bab yang penting ni :) Okay tadi aktiviti dalam dewan mmg riuh rendah gilanya. Hahaha kiteorang kene buat anak patung menggunakan kotak dan kain kurung yg terbuang. Maksudnya kain yg lebih org buat baju kurung tu. Haaaa tu la. 

Punyalah bertungkus-lumus buat semua tu ini la sampai takada suara sampai semua dh tak betul...... Last sekali HAMPEHHHHHH We lost! Sbb saya la yang colour rambut blonde! Lol hahahahaha Mmg slack tang tu la. Ihiks

Here are some pictures in the hall just now........... 





























Lidiya, kenapalah anda tak datang?? Rugi weh. Kalau tak gambar semua ni dh perfect sebab ada kita semuaaaa!! :( NO EDIT OKAY!! :) THE REAL OF US. I LOVE THEM. Tapi sedih tak jumpa pun Pn. Dalia. Tapi jumpa Cik Zahidah tapi dia busy.... Hm 

Okaylah..... Harap sangat next year dpt jumpa lagi! :') Ya Allah........ And I hope one day, Kita semua menjadi manusia yang lebih baik dan berjaya di dunia dan di akhirat! Okaylah sampai sini je saya membebebebebel.................... Okay bye! Takecare girls...... xoxo