" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Rindu cekolahku.....}
Tuesday, October 30 | 12:42 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Secara jujurnya........... *tsk tsk* saya rindu sekolah saya...... Rindu dekat cikgu-cikgu....... Esok dh lastday dh dkt skolah. Hm, paling penting rindu dekat kelas saya. Hahahaha sebab dh lama tak masuk kelas weh lepas je PMR terus duduk dkt dewan. I'm gonna miss my classmates..... :'(

Kenapa sekejap sangat masa berlalu...... Andai dapat ku undurkan putaran dunia. *singing* Lol  Pehh jiwang siot aku! LOL Hahaha

Betul cakap orang, *Bila kita kat sekolah, malas nak belajar pe semua rasa mcm taknak sekolah, Bila dh tgglkan sekolah mulalah rasa rindu dekat sekolah* Hmm This is so me you know.......... n_n Oh ya saya mimpi saya duduk asrama tau, Baru je daftar dh dpt bilik and bla bla bla saya menangis sbb rindu dekat mama......... hehehe I can't leave in asrama and I don't want........

Okaylah esok saya tak reti sabar nak pergi sekolah lol Hhehehehehehehee yeay yeay yeay!! Okaylah...... We stop until here..... See you next.. Bye xoxo