" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Duapuluhsembilanhrbulan}
Sunday, October 28 | 7:25 PM | 0Comment

Assalamualaikum


Seeeeeelamaaaat pagiiii semuaaaa! Hehehe How's your day readers?! Okay, 2 days left October will go and November will come!! Yeah OME. Lol Okay Saya di rumah with my little princess. Sebenarnya, hari ni sekolah tapi kemalasan melanda diriku supaya tidak menghadiri sekolah hari ni. Hmm peliks.com

And esok f3 dikecualikan sekolah kecuali yang pergi lawatan. Sbb esok takada siapa nk jaga yg tak pergi lawatan. Okay, APA LAGI AKU NAK BUAT KAT RUMAH? Hishhh nak keluar, novel, shopping semuanya nak! Hm T.T

So I don't know what to say so don't know know know *singing* Hm, saya sedih kecewa dgn kawan-kawan saya. So It's okay. I'm fine. Because Hidup mereka bermakna without me. Yes without me :D Hm, Siapalah saya kan. Hee peace n_n Okay need to tidy up the houzeeee. Take care. Bye xoxo