" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





No tittle}
Wednesday, September 26 | 1:45 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Tak tahulah kenapa dgn adik saya yang ketiga. She's so rude with me. Saya rasa tak ada lagi sakitkan hati dia. Kalau marah dekat orang jangan tempias "air liur" dekat aku. Paling pantang! Lucky I can control myself...... Terasa hati la juga dia buat mcm tu. Macam taknak hormat saya as her sister! 

Okay forget it. Tadi dekat sekolah happy je. Time KH kan mmg bising gila kiteorang. Bising sbb bincang jawapan. Hahahaha Okay cikgu ada bg latih tubi so kiteorng buatla, then semalam Angelina bgtahu kiteorng yg latih tubi dh ada jawapan. Dia bold kan jawapan. LOL

Majoriti ramai yg ikut jawapan tu tapi saya copy sikit je, sbb dh buat then tak perasaan ada jawapan. Jujur la juga kan! Hehehehe Bila time bincang jawapan saya mulut paling bising dh tahu jawapan. Mesti betul punya. Kalau tak sebelum ni buat deeeekkk je sebab takut jawapan salah kan. Hahahah I got 53/60. Yg lain atas 55, mana taknyaaaaaaaaaaaaa! Hehehehe

Then, cikgu tanya satu soalan ni la. Saya cakap jawapan saya. Yang lain betul sbb ikut jawapan kertas tu, then cikgu tanya, siapa jawab lain tu?! Then semua tunjuk saya. Kwaja. Hahahaha nasib baik tak kene wedges cikgu. Lepastu gelak-gelak kan. Hish! Hahahaha

Bila dekat science lab, saya dengan tasha jadi profesor hancusssssssss. Hahahaha kiteorng speaking kononya la! Macam apa dah time tu. Kelakar seriously asik gelak je, Lenguh mulut dengan perut sbb gelak kuntilanak. Lol *ridiculous right now*

Okay. Btw Tasha, Be strong. Doa yang terbaik untuk menghadapi semuanya okay. Ini Ujian Allah untuk kau. Bersabarlah. Okay! Takecare :)