" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Bengkel Geografi PMR was Awesome!!}
Tuesday, September 25 | 8:13 AM | 0Comment

Assalamuualaikum


So clap, clap your hands clap your hands ~ The best ever teknik menjawab soalan of geografi. It was so amazinggggg! Mmg faham 190% laaaa. hehe 

Thank you so much to guru cemerlang from SMK USJ I guess. hee She was teaching us very detail. Formula dia mmg best. Sebelum ni, I always said that geografi is difficult subject. But not at all. I mean tak susah sangatlah kalau faham konsep dia basic dia la. Kalau macam saya ni............ ha kauuu baru tadi realized that geografi boleh la. BARU TAHU ITU INI. Hmm sad~ LOL 

Sedih sebab masa I hour 30 minutes je beliau ajar kiteorng. Makin dia laju makin saya laju faham. Lol boleh ehhh?! Hahahaha Tapi mmg cikgu bangga dgn kami semuaaaaaaa, because we're in 1000% focus on that time.  Mmg aman la belajar and mudah faham. Alhamdulillah :) 

Terima Kasih lagi sekali sbb sudi ajar kiteorang teknik menjawab geografi yang dah kenazakan masa kan. Hahahah apa punya ayat la saya bantai~ We were so happy! and Enjoyed! Thank you! See ya!