" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





Zhhhaaaarrrriiiffff :*}
Sunday, August 26 | 5:30 AM | 0Comment

Assalamualaikum




Model pegang baby: Pijah. lol

Jay park! Jay park! Jay park! Eh eh eh salah Zharif. Hehehe muka dia macam korea kalau tengok betul-betul dr tepi mcm JAY PARK woooo!!! Hahaha "be my girlfriend my girlfriend!" Hahaha k

Maksu saya time mengandung zharif, maksu suka pula layan cerita korea. Haaaa sekali keluar Jay Park junior. Eh hahahaha okay. Dia suka bergambar tau budak ni. Nmpk flash kan dia mesti show dia punya gigi dia. Alaaaaaa so cute ~ Bila orang puji dia comel macam "Alaaa comelnya diaaaaaaaaaaa" Confirm dia malu dia suka. Mengada! Hehehe

Sya suka dukung dia. Seriously suka gila. Bila kita dukung lepastu ckp dia comel kan, dia mesti/wajib/akan baring dekat shoulder kita lepastu dia senyum tunjuk gigi. Eeeeeeeeeeeeeee tak tahan aku tengok budak ni. Comel sangat! Kat rumah tok, saya la babysiter dia. Hehe *betulke ejaan?* lol

Zharif pantang org mnjrit dekat dia. Kalau duduk depan dia menjerit confirm dia cakar muka kita. Dia geram dgn adik bongsu sya. Kalau nmpk je adik sya dia merangkak laju nak tarik rambut la itulah inilah. Yang adik sya pula takut lari menjerit. Hahahaha kelakar gila! Tapi memang comel!

I love babies. Yes, so much! take a note future hushbond! LOLOLOL okay stop! See yaaa xxxx