" F l o w e r "

flaw

MIND YR WORDS HERE


" Don't cry over the past,it's gone. Don't stress about the future,it hasn't arrived. Live in the present and make life beautiful "

We can chatting here





What a tired day......................}
Thursday, June 21 | 1:35 AM | 0Comment

Assalamualaikum


Pehal? Haaa? Hahaha lol semalam and hari ni hari yg paling penat. Ya Allah........... tak pernah saya rasa sepenat ni. Boleh pulak cikgu mengajar tertidur dalam kelas. Hahahahah Tapi best!! *angkat kening*

Rabu *semalam* :

Kiteorang kene buat cupcake. Satu kumpulan tiga orang. Kumpulan syaa ialah syaa, tasha and ainin. The crazy awesome girls. Hahahaha sya mmg pening dgn budak  dua orang ni, MEMBEBEL!!! lol lagi-lagi ainin. Cam nenek mulut dia tu. Hahaha Tapi you know what hasil cupcake we all.......... SANGAT SEDAP LEMBUT GILA GEBU TEMBAM COMEL MACAM WE ALL YANG BUAT HAAAAA KO!! lololol! Alhamdulillah.... berkat tangan kiteorng :p Heheheh

Group Farah, Mimi and Dayang pun lembut dia punya kek. Untunglah amik madu smpai tiga sudu, Yg lain semua dua korang lebih-lebih! HAHAHAHA kantoi :p Mmg farah mulut dia doa untu cupcake kiteorng tak naik. Lol never happen k. Naik je cupcake kiteorng gebu siap hangus lagi. Hahaha tu yg sedap. Lol Mmg smlm best sangat. Even penat bila dh dpat makan hilang semuanya........... *chicken dance*

Khamis *tadi* :

Hahah pagi-pagi lagi dh kene main badminton. Tgok Pn. Uma main kan alaaaaahai first time tgok dia senyum/gelak nmpk gigi. Before thz, she's not smiling she's straight. While she's teaching us and make some jokes we laughs and she also laughs. Dia sangat tegas! Tapi dia okay :-)

Lepas main terus naik kelas time tu satu je aku nak dlm kelas. Air and duduk bawah kipas. Aku naik dulu terus duduk bawah kipas. Ya Allah penat sangat ~ Dgn mimi, dgn alia, tasha, farah aku lawan. Hahaha sama-sama menang takdo siapa kalah xP lol

Bila time maths tadi en......................... Yang main badminton dgn syaa tadi. Semua tidur!! HAHAHA wa ckp lu kesian kat cikgu. Syaa cover belakang deepa. Nasib dia bdn epal boleh lindung sya. *Tak ejek* Thanks deepa awak cover saya *goyang kepala* Heheh

Form 3 memang mencabar sikit. And Alhamdulillah FOLIO semua dh ditangan cikgu. So now, saya cuma nak menghafal ayat hafazan untuk hafal dpn pentafsir kawasan. Syaa kene. Hee InsyaAllah boleh :-) 8 ayat kene hafal kene hafal dpn dia. Go syaa!! Eh?! Hahaha okay I will do the best ~

Limittime start from today. I just can use internet till 10 o'clock. Abah bagitahu mama supaya pantau kiteorng supaya tak selalu dpn laptop. Okay mama. Hihihihi *ala sekejap je bulan depan sambung smpai pukul 11* Eh?!! Tak mama xP Heheh 

Okay........ panjang lebarkan bila syaa masuk blog. Well me :-) You know what readers!! I miss you guys so much! Stay cute okay reader. And ALWAYS REMEMBER ALLAH swt. Assalamualaikum x